Pendhidhikan kajuruan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Pendhidhikan kajuruan iku pendhidhikan menengah kang nyiapaké peserta dhidhik mligi kanggo nyambut gawé ing babagan tinamtu.

Ékan pendhidhikan penyelenggara[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]