Pendhidhikan kaagamaan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pendhidhikan kaagamaan iku pendhidhikan dhasar, menengah, lan dhuwur sing nyiapaké peserta dhidhik kanggo ngayahi peranan sing nuntut panguwasan kawruh bab ajaran agama lan/utawa dadi ahli ngèlmu agama.

Ékan pendhidhikan penyelenggara[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]