Menyang kontèn

Pendem, Jembrana, Jembrana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pendem
Kalurahan
Pendem kapernah ing Kabupatèn Jembrana
Pendem
Pendem
Pendem kapernah ing Bali
Pendem
Pendem
Pendem kapernah ing Indonesia
Pendem
Pendem
Koordhinat: 8°14′30″S 114°39′29″E / 8.2418°S 114.65812°E / -8.2418; 114.65812Koordhinat: 8°14′30″S 114°39′29″E / 8.2418°S 114.65812°E / -8.2418; 114.65812
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènJembrana
KacamatanJembrana
Kodhe laladan
administrasi
51.01.05.1001

Pendem iku kalurahan ing Kacamatan Jembrana, Kabupatèn Jembrana, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Jembrana, Jembrana