Penatih, Denpasar Wétan, Kutha Denpasar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Penatih
Kalurahan
Penatih kapernah ing Kutha Denpasar
Penatih
Penatih
Penatih kapernah ing Bali
Penatih
Penatih
Penatih kapernah ing Indonésia
Penatih
Penatih
Koordhinat: 8°37′04″S 115°14′11″E / 8.61768°S 115.2364°E / -8.61768; 115.2364Koordhinat: 8°37′04″S 115°14′11″E / 8.61768°S 115.2364°E / -8.61768; 115.2364
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KuthaDenpasar
KacamatanDenpasar Wétan
Kodhe laladan
administrasi
51.71.02.1014

Penatih iku kalurahan ing Kacamatan Denpasar Wétan, Kutha Denpasar, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Denpasar Wétan, Kutha Denpasar