Penatahan, Penebel, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Penatahan
Désa
Penatahan kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Penatahan
Penatahan
Penatahan kapernah ing Bali
Penatahan
Penatahan
Penatahan kapernah ing Indonésia
Penatahan
Penatahan
Koordhinat: 8°26′05″S 115°07′20″E / 8.43469°S 115.12217°E / -8.43469; 115.12217Koordhinat: 8°26′05″S 115°07′20″E / 8.43469°S 115.12217°E / -8.43469; 115.12217
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanPenebel
Kodhe laladan
administrasi
51.02.08.2007

Penatahan iku désa ing Kacamatan Penebel, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Penebel, Tabanan