Menyang kontèn

Penatahan, Penebel, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Penatahan
Désa
Penatahan kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Penatahan
Penatahan
Penatahan kapernah ing Bali
Penatahan
Penatahan
Penatahan kapernah ing Indonesia
Penatahan
Penatahan
Koordhinat: 8°26′05″S 115°07′20″E / 8.43469°S 115.12217°E / -8.43469; 115.12217Koordhinat: 8°26′05″S 115°07′20″E / 8.43469°S 115.12217°E / -8.43469; 115.12217
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanPenebel
Kodhe laladan
administrasi
51.02.08.2007

Penatahan iku désa ing Kacamatan Penebel, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Penebel, Tabanan