Pekauman Kulon, Dhukuhturi, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pekauman Kulon
Désa
Pekauman Kulon kapernah ing Kabupatèn Tegal
Pekauman Kulon
Pekauman Kulon
Pekauman Kulon kapernah ing Jawa Tengah
Pekauman Kulon
Pekauman Kulon
Pekauman Kulon kapernah ing Indonésia
Pekauman Kulon
Pekauman Kulon
Koordhinat: 6°53′27″S 109°08′02″E / 6.89071°S 109.13382°E / -6.89071; 109.13382Koordhinat: 6°53′27″S 109°08′02″E / 6.89071°S 109.13382°E / -6.89071; 109.13382
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanDhukuhturi
Kodhe laladan
administrasi
33.28.13.2009

Pekauman Kulon iku désa ing Kacamatan Dhukuhturi, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)