Pejeng Kangin, Tampaksiring, Gianyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pejeng Kangin
Désa
Pejeng Kangin kapernah ing Kabupatèn Gianyar
Pejeng Kangin
Pejeng Kangin
Pejeng Kangin kapernah ing Bali
Pejeng Kangin
Pejeng Kangin
Pejeng Kangin kapernah ing Indonésia
Pejeng Kangin
Pejeng Kangin
Koordhinat: 8°29′04″S 115°18′07″E / 8.48432°S 115.30193°E / -8.48432; 115.30193Koordhinat: 8°29′04″S 115°18′07″E / 8.48432°S 115.30193°E / -8.48432; 115.30193
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènGianyar
KacamatanTampaksiring
Kodhe laladan
administrasi
51.04.04.2007

Pejeng Kangin iku désa ing Kacamatan Tampaksiring, Kabupatèn Gianyar, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Tampaksiring, Gianyar