Tampaksiring, Gianyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tampaksiring
Kacamatan
Tampaksiring kapernah ing Bali
Tampaksiring
Tampaksiring
Tampaksiring kapernah ing Indonésia
Tampaksiring
Tampaksiring
Koordhinat: 8°29′27″S 115°17′29″E / 8.49094°S 115.29141°E / -8.49094; 115.29141Koordhinat: 8°29′27″S 115°17′29″E / 8.49094°S 115.29141°E / -8.49094; 115.29141
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènGianyar
Kodhe laladan
administrasi
51.04.04

Tampaksiring iku kacamatan ing Kabupatèn Gianyar.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kabupatèn Gianyar