Pecatu, Kuta Kidul, Badung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pecatu
Désa
Pecatu kapernah ing Kabupatèn Badung
Pecatu
Pecatu
Pecatu kapernah ing Bali
Pecatu
Pecatu
Pecatu kapernah ing Indonésia
Pecatu
Pecatu
Koordhinat: 8°49′32″S 115°07′02″E / 8.82552°S 115.11709°E / -8.82552; 115.11709Koordhinat: 8°49′32″S 115°07′02″E / 8.82552°S 115.11709°E / -8.82552; 115.11709
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBadung
KacamatanKuta Kidul
Kodhe laladan
administrasi
51.03.05.2001

Pecatu iku désa ing Kacamatan Kuta Kidul, Kabupatèn Badung, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kuta Kidul, Badung