Patrick Swayze

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Patrick Swayze
Patrick Swayze 2006.jpg
Nalika nemoni penggemar sasampunipun film-ipun dipunrilis Guys and Dolls ing taun 2006
Asma wiyosan Patrick Wayne Swayze
Miyos (1952-08-18)Agustus 18, 1952
Houston, Texas,
Amérika Sarékat
Séda Sèptèmber 14, 2009(2009-09-14) (umur 57)[1]
Los Angeles, California,
Amérika Sarékat
Pakaryan Pameran priya, penari, penyanyi, panulis lagu
Taun aktif 1978–2009
Sisihan Lisa Niemi
(1975–2009, tilar donyanipun)

Patrick Wayne Swayze (uniné /ˈsweɪziː/; lair ing Houston, Texas, Amérika Sarékat, 18 Agustus 1952 – pati di Los Angeles, California, Amérika Sarékat, 14 September 2009 ing yuswa 57 taun[1] punika satunggiling pameran priya, penari, penyanyi lan panulis lagu asal Amérika Sarékat. Panjenenganipun misuwur salebetipun perannipun minangka pameran priya romantis salebetipun film Dirty Dancing lan Ghost lan ugi minangka Orry Main salebetipun sérial TV North and South. Panjenenganipun dipunnobataken déning kalawarti People minangka salah satunggiling "Sexiest Man Alive" ing taun 1991.

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ a b "Actor Patrick Swayze Dies at 57". CBS. 2009-09-14. Retrieved 2009-09-14.  Check date values in: |access-date=, |date= (help)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Patrick_Swayze&oldid=949315"