Patrick Swayze

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Patrick Swayze
Patrick Swayze 2006.jpg
Nalika nemoni penggemar sasampunipun filem-ipun dipunrilis Guys and Dolls ing taun 2006
Asma wiyosan Patrick Wayne Swayze
Miyos (1952-08-18)Agustus 18, 1952
Houston, Texas,
Amérikah Sarékat
Séda Sèptèmber 14, 2009(2009-09-14) (umur 57)[1]
Los Angeles, California,
Amérikah Sarékat
Pakaryan Pameran priya, penari, penyanyi, panulis lagu
Taun aktif 1978–2009
Sisihan Lisa Niemi
(1975–2009, tilar donyanipun)

Patrick Wayne Swayze (uniné /ˈsweɪziː/; lair ing Houston, Texas, Amérikah Sarékat, 18 Agustus 1952 – pati ing Los Angeles, California, Amérikah Sarékat, 14 Sèptèmber 2009 ing umur 57 taun[1] punika satunggiling pameran priya, penari, penyanyi lan panulis lagu asal Amérikah Sarékat. Panjenenganipun misuwur salebetipun perannipun minangka pameran priya romantis salebetipun filem Dirty Dancing lan Ghost lan ugi minangka Orry Main salebetipun sérial TV North and South. Panjenenganipun dipunnobataken déning kalawarti People minangka salah satunggiling "Sexiest Man Alive" ing taun 1991.

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Actor Patrick Swayze Dies at 57". CBS. 2009-09-14. Dijupuk 2009-09-14.  Priksa gandra date ing: |access-date=, |date= (pitulung)