Pasar Kliwon, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pasar Kliwon
Kacamatan
Pasar Kliwon kapernah ing Jawa Tengah
Pasar Kliwon
Pasar Kliwon
Pasar Kliwon kapernah ing Indonésia
Pasar Kliwon
Pasar Kliwon
Koordhinat: 7°34′52″S 110°49′54″E / 7.58105°S 110.83162°E / -7.58105; 110.83162Koordhinat: 7°34′52″S 110°49′54″E / 7.58105°S 110.83162°E / -7.58105; 110.83162
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
Kodhe laladan
administrasi
33.72.03

Pasar Kliwon iku kacamatan ing Kutha Surakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)