Parembugan Panganggo:JV077Swadayani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV077Swadayani!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.03 (UTC)

StefanusRA rembugan 04:03, 22 Maret 2011 (UTC)

Sugeng rawuh, JV077Swadayani!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.26 (UTC)


Aturan Papat Limpad Putaran I[besut sumber]

Kula nuwun JV077Swadayani

Menika Aturan Papat Limpad Putaran I

  • Kompetisi Nulis ing Wikipedia Basa Jawa , putaran I diwiwiti tanggal 27 Maret 2011 nganti tanggal 31 Mei 2011
  • Katantuan Puteran Kapisan Ngawé Artikel Sampurna

Katantuan Umum:

  1. Ing 5 dina turut-turut ora nyunting artikel, peserta dianggep GUGUR
  2. Artikel Sampurna kabagi dening 5 rujukan', ana gambar, wikifisasi, interwiki, lan kategori
  3. Ing Saben akhir kalimat kudu ana rujukan

Peraturan Putaran Pertama:

  • Sakjroning 14 dina pisanan, peserta kudhu nggawe paling sithik 2 artikel sampurna
  • Dina ka-15 Nganti manjing putaran kedua, peserta diwajibake nggawe artikel cacahe 10 artikel sempurna

Sugeng makarya....PL 05 SIGIT rembugan 05:38, 27 Maret 2011 (UTC)

Ayo makarya![besut sumber]

Ayo mba, panjenengan sampun dangu mboten nyunting artikel. Tetep semangat. Empu rembugan 13:41, 30 Maret 2011 (UTC)

Patroli Babak 1[besut sumber]

Kula nuwun JV077Swadayani...

menika hasil Patroli Babak 1

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi 30 Maret 2011 0. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
durung ana artikel 0 0 0 0 0 0 Ayo nyunting....
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

PL 05 SIGIT rembugan 16:51, 30 Maret 2011 (UTC)

Patroli Babak 1 Sesi II[besut sumber]

Kula nuwun JV077Swadayani ...

punika hasil Patroli Babak 1 Sesi II

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 8 April 2011 6. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Tape 1 dereng wonten wonten wonten wonten dereng wonten kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Ayo nyunting...
Ebeg dereng wonten dereng wonten wonten wonten wonten wonten kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Ayo nyunting...
Jamasan Jimat 2 wonten dereng wonten wonten wonten dereng wonten kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Ayo nyunting...
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I Sesi II

Nuwun..PL 05 SIGIT rembugan 13:37, 9 April 2011 (UTC)

Semangat makarya[besut sumber]

Ayo nyunting, sedhela maneh putaran I rampung..SEMANGAT...

Onigiri cheerleader.gif

Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 16:03, 18 April 2011 (UTC)

Meh gugur...[besut sumber]

Halo Swadayani,

Panjenengan sampun 9 dinten maturt-turut boten nyunting (wiwit tanggal 12 April 2011). Menawi ngantos tanggal 22 April 2011 panjenengan boten nyunting, panjenengan gugur lho!!

Ayo Semangat!!!Onigiri cheerleader.gif Nuwun.PL08 Elok rembugan 17:01, 21 April 2011 (UTC)

Patroli Babak 1 Sesi III[besut sumber]

Kula nuwun JV077Swadayani, artikel panjenengan sampun sae, cacahipun artikel panjenengan nembe 3, lan dereng wonten ingkang sempurna. Mangga disempunakake!!!!! Panjenengan saged mirsani rekapan artikel panjenengan wonten ngriki.

punika hasil Patroli Babak 1 Sesi III

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 24 April 2011 8. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Tape 2 wonten wonten wonten wonten dereng wonten kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Ayo nyunting...
Ebeg dereng wonten dereng wonten wonten wonten wonten wonten kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Ayo nyunting...
Jamasan Jimat 2 wonten dereng wonten wonten wonten dereng wonten kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Ayo nyunting...
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I Sesi II

Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 08:11, 24 April 2011 (UTC)

Ayo nyunting[besut sumber]

Ayo para peserta Papat Limpad, kurang sesasi meneh putaran I rampung, mangga njangkepi artikel ingkang dereng jangkep, Réferènsi,Gambar, Kategori, Wikifikasi,Interwiki, lan Diakritik dipunjangkepi. Ampun supe ngirim setunggal artikel unggulam marang panitia, kangge penilaian juri.Nuwun...PL 05 SIGIT rembugan 03:52, 3 Mei 2011 (UTC)

Tips gawe artikel kanthi Offline[besut sumber]

Muga-muga tips iki ora nyalahi aturan kompetisi, menawi kirang leres mangga dipun owahi kemawon.

  • Kanggo sing ora nduwe komputer, ora nduwe koneksi internet 24 jam utawa namung nduweni wektu sing pas-pasan alias disambi kuliah aja kuatir. Panjenengan taksih saged nyunting artikel kanthi cara Offline (teng rental komputer), carane panjenengan ngetik artikel nganggo pengolah kata sederhana contone Notepad. Damel cengkorongan artikel kaya sing dadi paugeran wikipedia, yaiku:
 Judhul: Krupuk
definisi/penjelasan:
tuladha: Krupuk yaiku panganan sing digawe seka glepung ....

Carane ngisi gambar
[[Gambar:Krupuk.jpg|thumb|right|Gambar krupuk urang]]
Diakritik 
nang wikipedia basa jawa namung mbedakna  e pepet kalih e taling (é miring lan è jejeg).
tuladha: pe-pet, lé-lé, awèt, sé-lèh
==Cathetan suku==
  <ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>
==Delengen uga==
 [[Krupuk kulit]]
 [[Krupuk pasir]]
==Pranala njaba==
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 1] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 2] </ref>
 <ref> [http://alamatsitus.com Situs resmi 3] </ref>
 [[Kategori:jeneng kategori]]
Wikifikasi
 [[glepung]], [[budin]], [[Palembang]], [[Urang]]
Interwiki
 [[id:Judhul]]
 [[en:Judhul]]
  • Cengkorongan nang ndhuwur kuwi nek bisa dicetak/diprint terus disinaoni kode-kodene, luwih apik disimpan nang flashdisk, shg panjenengan bisa nyunting artikel nang ngendi wae ora tergantung karo komputer lan koneksi internet. Mugiya mangfangat. Empu rembugan 02:03, 1 Mei 2011 (UTC)

NuwunPL 05 SIGIT rembugan 15:29, 3 Mei 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran I[besut sumber]

Nuwun,

Kangge putaran I, para pasarta Papat Limpad saged ngirimaken artikel pilihan panjenengan kanthi ngisi daftar ing ngriki.

Ayo artikel sing durung semurna dijangkepi....

Onigiri cheerleader.gif

Wates ngirimake artikel pilihan ngantos tanggal 22 Mei 2011. Nuwun.PL 05 SIGIT rembugan 04:55, 5 Mei 2011 (UTC)

Patroli Babak 1 tahap IV[besut sumber]

Kula nuwun JV077Swadayani, artikel panjenengan sampun sae.

Mangga ngusulake artikel pilihan ing panitiya utawi ing ngriki. Panjenengan saged mirsani rekapan artikel panjenengan wonten ngriki.

Menika hasil Patroli Babak 1 tahap IV

Presensi panjenengan wiwit tanggal 27 Maret 2011 dumugi tanggal 16 Mei 2011 = 11. Cobi pirsani.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Tape 2 wonten wonten wonten wonten dereng wonten kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Ayo nyunting...
Ebeg dereng wonten dereng wonten wonten wonten wonten wonten kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Ayo nyunting...
Jamasan Jimat 2 wonten dereng wonten wonten wonten dereng wonten kersane dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Ayo nyunting...
Ahmad Dahlan 1 - v v v v kersane dados artikel sempurna, mangga dipunljengaken. Ayo nyunting...
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I Sesi II

Nuwun... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 04:48, 18 Mei 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran Pertama[besut sumber]

Nuwun JV077Swadayani

Panjenenengan dereng ngumpulake artikel pilihan putaran pertama sumangga dipunpilih lan di kirim klik ting mriki .Pengumpulan paling akhir tanggal 22 Mei 2011 jam 00.00WIB. Menawi tanggal 22 Mei 2011 jam 00.00WIB mboten ngumpulake artikel pilihan, panitia ingkang milih. Matur nuwun

Wilujeng Nyunting lan Semangat.Puryono rembugan 01:56, 19 Mei 2011 (UTC)

Pengumuman Gugur[besut sumber]

Nuwunsewu Swadayani, miturut pertaturan panjenengan sampun GUGUR ing Kompetisi Papat Limpad menika. Maturnuwun... Menawi sempet nyunting mangga nyunting, idhep-idhep latihan nyerat lan amal ilmu. Hehehe... SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 05:47, 1 Juni 2011 (UTC)