Pandiyangan, Robatal, Sampang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pandiyangan
Désa
Pandiyangan kapernah ing Kabupatèn Sampang
Pandiyangan
Pandiyangan
Pandiyangan kapernah ing Jawa Wétan
Pandiyangan
Pandiyangan
Pandiyangan kapernah ing Indonésia
Pandiyangan
Pandiyangan
Koordhinat: 6°58′26″S 113°16′25″E / 6.9738°S 113.27355°E / -6.9738; 113.27355Koordhinat: 6°58′26″S 113°16′25″E / 6.9738°S 113.27355°E / -6.9738; 113.27355
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSampang
KacamatanRobatal
Kodhe laladan
administrasi
35.27.10.2016

Pandiyangan iku désa ing Kacamatan Robatal, Kabupatèn Sampang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Robatal, Sampang