Robatal, Sampang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Robatal
Kabupatèn
Kabupatèn Sampang
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Robatal iku kacamatan ing kabupatèn Sampang, Madura - Jawa Timur.

Desa-Desa[besut | besut sumber]

Kabupatèn Sampang


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Robatal,_Sampang&oldid=1036550"