Menyang kontèn

Pandan Lanjang, Arosbaya, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pandan Lanjang
Désa
Pandan Lanjang kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Pandan Lanjang
Pandan Lanjang
Pandan Lanjang kapernah ing Jawa Wétan
Pandan Lanjang
Pandan Lanjang
Pandan Lanjang kapernah ing Indonesia
Pandan Lanjang
Pandan Lanjang
Koordhinat: 7°00′21″S 112°50′35″E / 7.00584°S 112.84298°E / -7.00584; 112.84298Koordhinat: 7°00′21″S 112°50′35″E / 7.00584°S 112.84298°E / -7.00584; 112.84298
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanArosbaya
Kodhe laladan
administrasi
35.26.05.2006

Pandan Lanjang iku désa ing Kacamatan Arosbaya, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.