Menyang kontèn

Arosbaya, Arosbaya, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Arosbaya
Désa
Arosbaya kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Arosbaya
Arosbaya
Arosbaya kapernah ing Jawa Wétan
Arosbaya
Arosbaya
Arosbaya kapernah ing Indonesia
Arosbaya
Arosbaya
Koordhinat: 6°57′22″S 112°50′14″E / 6.95621°S 112.83719°E / -6.95621; 112.83719Koordhinat: 6°57′22″S 112°50′14″E / 6.95621°S 112.83719°E / -6.95621; 112.83719
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanArosbaya
Kodhe laladan
administrasi
35.26.05.2001

Arosbaya iku désa ing Kacamatan Arosbaya, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.