Menyang kontèn

Pakèl, Tulungagung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Pakel, Tulungagung)
Pakèl
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPakel
Pakèl kapernah ing Jawa Wétan
Pakèl
Pakèl
Pakèl kapernah ing Indonesia
Pakèl
Pakèl
Koordhinat: 8°09′07″S 111°49′48″E / 8.15205°S 111.82998°E / -8.15205; 111.82998Koordhinat: 8°09′07″S 111°49′48″E / 8.15205°S 111.82998°E / -8.15205; 111.82998
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènTulungagung
Kodhe laladan
administrasi
35.04.18

Pakèl iku kacamatan ing Kabupatèn Tulungagung.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.