Menyang kontèn

Paka'an Dajah, Galis, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Paka'an Dajah
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Bangkalan Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°06′20″S 112°56′18″E / 7.10545°S 112.9383°E / -7.10545; 112.9383Koordhinat: 7°06′20″S 112°56′18″E / 7.10545°S 112.9383°E / -7.10545; 112.9383
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanGalis
Kodhe laladan
administrasi
35.26.18.2010

Paka'an Dajah iku désa ing Kacamatan Galis, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.