Menyang kontèn

Tellok, Galis, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tellok
Désa
Tellok kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Tellok
Tellok
Tellok kapernah ing Jawa Wétan
Tellok
Tellok
Tellok kapernah ing Indonesia
Tellok
Tellok
Koordhinat: 7°05′30″S 113°00′09″E / 7.09153°S 113.00255°E / -7.09153; 113.00255Koordhinat: 7°05′30″S 113°00′09″E / 7.09153°S 113.00255°E / -7.09153; 113.00255
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanGalis
Kodhe laladan
administrasi
35.26.18.2001

Tellok iku désa ing Kacamatan Galis, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.