Pai banoffee

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Banoffee pie
Banoffeepie.jpg
A slice of banoffee pie served with ice cream
JinisPie
Panggonan asalUnited Kingdom
Tlatah utawa prajaJevington, East Sussex, England
DigawéNigel Mackenzie and Ian Dowding
Woworan pokokpastry base or crumbled biscuits, butter, bananas, cream, toffee
Buku masakan: Banoffee pie  Médhia: Banoffee pie

Banoffee pie sadurungé panganan cuci mulut pie digawe saka bananas, krim lan toffee (digawe saka nggodhok susu kakondensasi, utawa Dulce de Leche ), digabung salah siji ing basa biscuit buttery utawa siji digawe saka crumbled roti lan butter. [1] Sawetara versi resep uga kalebu coklat, kopi utawa kalorone. Jeneng kasebut, asring ditulis "banoffi", minangka portmanteau sing nggabungake tembung "banana" lan "tafé".

[2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. NewsLifeMedia. "Banoffee Pies Recipe". Dibukak ing 2017-01-07.
  2. "The Free Dictionary Online". Farlax. Dibukak ing 13 September 2011.