Toffee

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Toffee
Thorntonstoffee.jpg
AjanganDessert
Woworan pokokSugar or molasses, butter
VariasiEnglish toffee, honeycomb toffee
Buku masakan: Toffee  Médhia: Toffee
Bar permen Heath, yaiku toff dilapisi coklat susu

Toffe minangka gula - gula sing digawe dening karamel gula utawa molase (nggawe gula kuwalik ) bebarengan karo butter, lan sok-sok glepung . Campuran kasebut digawe panas nganti suhu nganti tekan tahap hard crack 149 to 154 °C (300 to 310 °F) . Nalika digawe, kopi kadhang dicampur karo kacang utawa kismis .