Pabuaran Lor, Pabuaran, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pabuaran Lor
Désa
Pabuaran Lor kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Pabuaran Lor
Pabuaran Lor
Pabuaran Lor kapernah ing Jawa Kulon
Pabuaran Lor
Pabuaran Lor
Pabuaran Lor kapernah ing Indonésia
Pabuaran Lor
Pabuaran Lor
Koordhinat: 6°53′40″S 108°43′16″E / 6.89457°S 108.72106°E / -6.89457; 108.72106Koordhinat: 6°53′40″S 108°43′16″E / 6.89457°S 108.72106°E / -6.89457; 108.72106
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPabuaran
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Pabuaran Lor iku désa ing Kacamatan Pabuaran, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)