Hulubantèng, Pabuaran, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Hulubantèng
Désa
Hulubantèng kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Hulubantèng
Hulubantèng
Hulubantèng kapernah ing Jawa Kulon
Hulubantèng
Hulubantèng
Hulubantèng kapernah ing Indonésia
Hulubantèng
Hulubantèng
Koordhinat: 6°53′21″S 108°43′46″E / 6.88907°S 108.72936°E / -6.88907; 108.72936Koordhinat: 6°53′21″S 108°43′46″E / 6.88907°S 108.72936°E / -6.88907; 108.72936
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanPabuaran
Kodhe laladan
administrasi
32.09.33.2006

Hulubantèng iku désa ing Kacamatan Pabuaran, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)