Oscar's Oasis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Oscar's Oasis
Oscar's Oasis
ProduserDavid Garcia
Tae-Sik Shin
Basa asliInggris
Gunggung mangsa1
Gunggung episode78
Prodhuksi
Eksekutif prodhuserSung-Jai Ahn
Corinne Kouper
Eugene Kang
Tom van Waveren
GenevieveDexter
Guillaume Hellouin
Suwéné acara7 menit
DistributorCake Entertainment
Pambabaran
Saluran tiviDisney Channel Asia(vèrsi asli)
Disney Channel Australia
Nintendo 3DS

Oscar's Oasis iku program kang diprodhuksi déning TeamTO lan Tuba Entertainment kang ana gegayutané karo Cake Entertainment lan dibabaraké ing Disney Channel ing Asia. Saiki, dibabaraké ing Disney Channel Australia. Oscar's Oasis uga bisa dideleng ing Nintendo 3DS ing 3D Australia lan Éropah. Saben èpisodené suwéné mung 7 menit lan kabèhé ana 78. Saiki, 3 èpisode wis kababaraké ing Disney Channel Australia, ing saben dina Senèn wengi jam 4:15. Ing Indonésia, Oscar's Oasis dibabaraké ing MNC TV.

Oscar’s Oasis nyritakaké petualangan Oscar, kadhal kang uripé ing segara wedhi. Saben dinané dheèwèké mesthi ditutaké telung mungsuhé, ya iku Buck, Harchi (uga ana kang ngarani Harachi) lan Poppy. Ora ana informasi kang mbabaraké mungsuhé iku kalebu kéwan apa. Yèn dideleng saka wujudé, Buck iku manuk pamangsa, Harchi ikuHyena, lan Poppy garangan wadon. Sing mesthi, kéwan telu iku mesthi ngetutaké Oscar ing ngendi waé. Kéwan-kéwan iku uga mesthi péngin njupuk apa waé kang diéntukaké déning Oscar. Nanging, Oscar luwih cerdhik lan gesit kanggo ngalangi niyaté mungsuhé iku. Tujuwané Oscar janjané mung prasaja, golèk banyu kanggo ngombé, panggonan kanggo ngadhem, lan panganan kang bisa dipangan. Nanging misi iku dadi angèl amarga dhèwèké uripé ing segara wedhi kang gersang.[1]

Animasi kang ana ing Éropah ditepungi kanthi irah-irahan Oscar & Co iku minangka asil kerja tim kang duwé anggota Arthur Qwak, Tae Sik Shin, Joeri Christiaen, Frédéric Martin, Fabrice Fouquet, Stéphane Mit, Yoshimichi Tamura, Geoffroy de Crécy, Lionel Allaix, Marco Allard, Dominique Debar lan Olivier Derynck.[2]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. (ing basa Indonésia)www.tabloidbintang.com OSCAR’S OASIS, Kadal Imut yang Berjaya di Jam Utama (kaundhuh tanggal 18 Agustus 2011)
  2. (ing basa Indonésia)hiburan.kompasiana.com Oscar Oasis! Lagi, Animasi Bisu yang Merajai Ratting (kaundhuh tanggal 18 Agustus 2011)

Pranala njaba[besut | besut sumber]