Menyang kontèn

Ngèstireja, Tanjungsari, Gunungkidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ngèstireja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgestirejo
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Gunungkidul Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°56′22″S 110°32′14″E / 7.93958°S 110.53718°E / -7.93958; 110.53718Koordhinat: 7°56′22″S 110°32′14″E / 7.93958°S 110.53718°E / -7.93958; 110.53718
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
KacamatanTanjungsari
Kodhe laladan
administrasi
34.03.17.2005

Ngèstireja iku désa ing Kacamatan Tanjungsari, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.