Nadya Hutagalung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nadya Hutagalung
Nadya Hutagalung.jpg
LairNadya Yuti Hutagalung
Pakaryanmodel, presenter
Taun aktif1995—sekarang
BojoDesmond Koh
AnakTyrone, Fynn, Nyla

Nadya Yuti Hutagalung (lair ing Sydney, Australia, 28 Juli 1974; umur 45 taun) ya iku modhel lan presenter TV peranakan Australia lan Batak (Indonésia). Panjenengane miwiti karier modele wiwit umur 12 taun ing Tokyo, Jepang.

Minangka MTV Asia kawiwitan tayang saka Singapura sajeroning taun 1995, panjenengané kagolong VJ pisanan. Mangsa iki panjenengané urip ing Singapura lan dadi salah sawijining juri ing acara Asia's Next Top Model.

Iklan[besut | besut sumber]

Sinetron[besut | besut sumber]

Presenter[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Hutagalung