My Little Pony: The Movie

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
My Little Pony: The Movie
Screenplay by
Crita déning
ProduserJayson Thiessen
Diparagakaké
Musik déningDaniel Ingram
Negara asal
Basa asliBasa Inggris
Prodhuksi
Prodhuser
SinematografiAnthony Di Ninno
Suwéné acara99 minit[1]
Prodhuksi
DistributorLionsgate
Pambabaran
Lakuné acara
  • Sèptèmber 24, 2017 (2017-09-24) (Kutha New York)
  • Oktober 6, 2017 (2017-10-06) (Amerika Serikat lan Kanada)
Pranala jaba
Website

My Little Pony: The Movie yaiku film animasi lan musikal 2017, adhedhasar seri televisi My Little Pony: Friendship is Magic.[3] Film iki diarahake dening Jayson Thiessen.[4] Saliyané njaga aktor asli, Tara Strong, Ashleigh Ball, Andrea Libman, Tabitha St. Germain lan Cathy Weseluck, film kasebut uga ditampilake Emily Blunt, Kristin Chenoweth, Liev Schreiber, Michael Peña, Sia, Taye Diggs, Uzo Aduba lan Zoe Saldana minangka karakter anyar.

Film iki diterbitake dening Allspark Pictures lan DHX Media Vancouver,[5][6] nggunakake animasi tradisional digawe karo Toon Boom Harmony.[7] Iki ditayangkan tanggal 24 September 2017 ing kutha New York.,[8] lan disiarkan ing saindhenging Amerika Serikat lan Kanada ing tanggal 6 Oktober 2017 dening Lionsgate.[9] Film kasebut nyathet $ 50 yuta saka sak ndonya.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b c "MY LITTLE PONY THE MOVIE Production Notes FINAL" (PDF). Lionsgate Press. Diarsip (PDF) saka asliné ing October 1, 2017. Dijupuk 2017-09-29. 
  2. "My Little Pony: The Movie (2017)". Box Office Mojo. Dijupuk December 2, 2017. 
  3. Galuppo, Mia (June 20, 2016). "'My Little Pony' Movie Debuts Logo". The Hollywood Reporter. Dijupuk August 3, 2016. 
  4. Coggan, Devan (May 16, 2016). "Liev Schreiber, Taye Diggs join My Little Pony Movie". Entertainment Weekly. Dijupuk July 14, 2016. 
  5. Greaser, Marc (October 20, 2014). "‘My Little Pony’ Movie in the Works at Hasbro Studios (EXCLUSIVE)". Variety. Dijupuk October 20, 2014. 
  6. "Animation movies to watch out for in 2017". The Daily Star. January 3, 2017. Dijupuk January 5, 2017. My Little Pony: The Movie is a Canadian–American animated musical fantasy film produced and financed by Hasbro Studios' film label Allspark Pictures and animated through DHX Media. 
  7. Michel Gagné (October 9, 2016). "Bellingham's Nik Gipe Joins Me on MLP Movie". Dijupuk October 12, 2016. 
  8. "The KS1075 Morning Show Wants To Send You To The Premiere of MY LITTLE PONY in NYC!!". KS1075. Dijupuk September 19, 2017. 
  9. D'Alessandro, Anthony (April 27, 2016). "‘My Little Pony’ Trots Up To October 2017; ‘Cafe Society’ Changes To Platform Release". Deadline. Dijupuk April 27, 2016. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]