Ponyville

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ponyville minangka kutha imajinasi Karajan Equestria, latar utama ing seri My Little Pony : Friendship is Magic, lan asal saka karakter utama. Ponyville pisanan ditampilake ing episode pisanan lan setelan kanggo sabanjure episode.

Ponyville
NagaraEquestria
Pamaréntahan
 • RatuPutri Celestia, lan Putri Luna
Dhémografi
 • Golongan ètnisJaran Poni Bumi
Jaran Poni Pegasus
Jaran Poni Unikorn
Jaran Poni Alicorn