Applejack

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Applejack
Karakter My Little Pony: Friendship is Magic, lan My Little Pony: Equestria Girls
Muncul kapisanFriendship is Magic dari season 1 (2010)
Muncul pungkasanThe Crystaline dari season 6 (2016)
Digawé déningLauren Faust
DiparaganiAsleigh Ball
Pratélan
SpésiesEarth Pony
GèndherBetina
PakaryanPetani Apel
SadulurMbah: Ny. Granny Smith
Mas: Big MacIntosh
Adhi: Apple Bloom
Ponakan: Baby Seeds

Applejack minangka salah sawijining tokoh utama ing kartun My Little Pony: Friendship is Magic, lan My Little Pony: Equestria Girls. Panjenenganipun minangka poni bumi kang wernane jingga kanthi manéka werna suraine kuning pirang berikat. Dheweke diterangake minangka cah wadon sing tresna nganggo topi koboi. Dheweke kerja minangka petani apel ing kawasan Apple Sweet Acres ing Ponyville. Karakter Applejack dhewe minangka karakter jujur, pekerja keras lan gampang dipercaya. Dheweke duwe asu peliharaan sing dijenengi "Winona". Unsur sing Applejack duweni Element of Honesty utawa unsur kejujuran.

Tandha Astamiwa[besut | besut sumber]

Tandha Astamiwa Applejack minangka telu apel, iki bisa dilambari minangka wong sing dadi petani apel utawa seneng apel minangka woh favorit utawa bisa uga dadi anggota Keluwarga Apel.