Mundeh, Selemadeg Kulon, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mundeh
Désa
Mundeh kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Mundeh
Mundeh
Mundeh kapernah ing Bali
Mundeh
Mundeh
Mundeh kapernah ing Indonésia
Mundeh
Mundeh
Koordhinat: 8°25′46″S 114°58′13″E / 8.42954°S 114.97032°E / -8.42954; 114.97032Koordhinat: 8°25′46″S 114°58′13″E / 8.42954°S 114.97032°E / -8.42954; 114.97032
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanSelemadeg Kulon
Kodhe laladan
administrasi
51.02.03.2001

Mundeh iku désa ing Kacamatan Selemadeg Kulon, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Selemadeg Kulon, Tabanan