Wektu Indonésia bagéyan Kulon: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (sithik waé)
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
'''Wektu Indonésia bagèyan Kulon''' utawa '''WIB''' (''Waktu Indonesia Barat'') kuwiiku salah siji saka telung [[zona wektu]] sing dianggo ing [[Indonésia]]. Kaloro zona wektu liyané yakuwiyaiku [[Wektu Indonésia bagéyan Tengah (WITA)|WITA]] lan [[Wektu Indonésia bagéyan Wétan (WIT)|WIT]].
Kawasan sing migunakaké sistem WIB yakuwiyaiku [[Sumatra]], [[Jawa]], [[Kalimantan Kulon]] lan [[Kalimantan Tengah]].
 
WIB padha karo wektu [[UTC]]+7.
63.840

besutan

Menu navigasi