Szentendre: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
7 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
mbenakaké éjaan using AWB
c (→‎Pranala njaba: voy:, replaced: {{wikitravel → {{wikivoyage| using AWB)
c (mbenakaké éjaan using AWB)
[[Gambar:SzentendrePlagueColumn.jpg|thumb|300px|Main Square]]
 
'''Szentendre''' ([[Basa Latin Tengahan]]: ''Sankt Andrae''; [[Basa Serbia]]: Сентандреја, ''Sentandreja''; [[Basa Jerman]]: ''Sankt Andrä''; [[Basa Slowak]]: ''Senondrej''; [[Basa Kroasia]]: ''Sentandrija'') kuwi kutha ing pinggir kali ing ''county'' [[Pest]], [[Hongaria]], cedhak ibukutha [[Budapest]]. Szentendre misuwur bab museummuséum (utamané Museum kabuka Ethnografi), galeri, lan seni. Amarga pemandhangané kang éndah lan anané aksès sepur lan kali, kutha iki dadi tujuan turis kang populèr kang lunga menyang Budapest lan ing Szentendre iki akèh tinemu toko lan restoran kanggo para turis.
<!--
==History==
 
== Seni ==
Szentendre dadi papan padunungané para seniman Hongaria. Ana akèh museummuséum lan galeri kontèmporèr kang nuduhaké trdhisi kang sugih seni visual.
 
=== Daftar museummuséum seni: ===
[[Margit Anna]] - [[Imre Ámos]] Collection<br />
[[Jenö Barcsay]] Collection<br />
Galeri Szentendre<br />
Gallery of the Artists' Colony<br />
ArtMill [http://www.szentendreprogram.hu/szmmi/index.html]<br />
 
=== Daftar galeri kontèmporèr: ===
Mûhely Gallery<br />
Palmetta Design Gallery<br />
ArtUnio Gallery [http://www.artunio.hu/]<br />
[[Vajda Lajos Studio]]<br />
 
<!--
* [http://www.rec.org/REC/Introduction/Szentendre/TravelInformation.html Travel Information (rec.org)]
* [http://www.skanzen.hu/engn/index2.html Hungarian Open Air Museum]
* [http://museummuséum.hu/search_en/by_city.php?IDC=324.00000 Museums of Szentendre]
* [http://szentendre.lap.hu/ Link Collection (Hungarian Only)]
* [http://szentendreiceg.lap.hu/ Business Link Collection (Hungarian Only)]
63.840

besutan

Menu navigasi