Kipo: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
9 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Nyingkiraké id:Kipo (deleted))
==Cara Ndamelipun==
 
# Kangge isi. [[Gendhis jawa]] dipun godhog sesarengan kaliyan toya lan [[godhong pandan]].
# Sasampunipun umub, klapa parut lan sarem dipun lebetaken.
# Lajeng dipun udheg ngatos rata. Menawi sampun saged dipun pisahaken.
# Pendhet setengah cendhok adonan kulit lajeng dipun damel tipis-tipis.
# Menawi kulit ipun sampun dados, lajeng saged dipun lebetaken setengah cendhok [[teh]] adonan isi ing lebetipun.
# Menawi isi nipun sampun dipun lebetaken, lajeng pinggiripun kulit saged dipun rapetaken, dipun bentuk wujud separo buderanbunderan.
# Salajengipun, saged manasaken [[waja]] ingkang inggil ipun dipun ulesi godhong [[gedhang]].
# Adonan ingkang sampun dipun bentuk kala wau lajeng dipun dang ing nggilipun.

Menu navigasi