Gayam, Sumenep: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  14 taun kepungkur
c
Kecamatan Gayam, Sumenep dipun-alihaken menyang Gayam, Sumenep
Tidak ada ringkasan suntingan
 
c (Kecamatan Gayam, Sumenep dipun-alihaken menyang Gayam, Sumenep)

Menu navigasi