Basa Albania: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
8 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (r2.6.4) (bot Menambah: ang:Albanisc sprǣc)
cTidak ada ringkasan suntingan
|agency= -
|iso1=sq|iso2=sqi|sil=ALS, ALN, AAE, AAT}}
 
'''Basa Albania''' (''gjuha shqipe'') kuwi sawijining basa sing dipituturaké déning kurang luwih 7 yuta jiwa, utamané ing [[Albania]], [[Kosovo]] lan [[Makedonia]]. Basa iki kalebu rumpun basa [[basa Indo-Eropah|Indo-Eropah]].
{{Stub}}
 
[[Kategori:Basa Indo-Eropah]]
4.638

besutan

Menu navigasi