Buku: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  1 taun kepungkur
c
Besutané 140.213.132.175 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané CahyoBot
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (Besutané 140.213.132.175 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané CahyoBot)
Tenger: Pambalèkan
[[Gambar:Latin dictionary.jpg|right|thumb|200px|Buku kamus.]]
'''Buku''' ya iku bahan pustaka kang agawe saka [[kertas]] kang wujud lembaran wutuh lan kang paling utama ana ing koleksi [[pabukon]]. standar minimal buku ya iku paling sitik 6949 halaman/kaca, ora kalebu kulit/ ''[[cover]]'' lan utawa jaket buku.<ref name="repository">[repository perguruan Tinggi]</ref>
buku iku ora wujud [[terbitan berseri]]/''[[serial publication]]'' kang terbit miturut wayah tertentu lan berkelanjutan.<ref name="arti kata">[http://www.businessdictionary.com/definition/book.html what is book] (dipunundhuh tanggal 9 juni 2012)</ref>
 
63.500

besutan

Menu navigasi