Menyang kontèn

Gendéra Bahrain: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: mertal tembung, replaced: ngelambangake → nglambangaké using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: kuno → kuna)
c (→‎top: mertal tembung, replaced: ngelambangake → nglambangaké using AWB)
 
}}
 
'''Gendéra [[Bahrain]]''' kapérang saka [[garis]] [[putih]] ing sepertelon [[kiwa]] gendéra, lan liyané kanthi warna [[abang]]. Kalara warna mau bisa uga dipisahake déning lima [[segitelu]] warna putih kan awujud rupa [[graji]].Abang ya iku warna kang tradhisional (kuna) [[lempongan Pèrsi]]. Kalima pucuk segitelu ngelambangakenglambangaké cacahé lima pilar [[Islam]]. Désain gendéra iki memper karo wujud anané [[Gendéra Qatar]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan