Saos: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
13 bèt wis ditambahake ,  8 sasi kepungkur
Nambahi tandha dhiakritik
(Ndandani salah tik)
(Nambahi tandha dhiakritik)
 
[[Gambar:Lunch sauces.jpg|thumb|[[Samosa]] dibarengi patang warna saos]]
 
'''Saos''' inggih punika cuwèran ingkang kenthel kados [[pasta]] ingkang kadamel saking [[bubur]] woh-wohan warni [[abang|abrit]] kadosta lombok, uyah, bawang, brambang, tomat, terasitrasi saha bumbu sanesipunsanèsipun. Saos punika ginanipun kanggé campuran [[panganan|dhaharan]] kados ta [[mi]], [[gorengan]], [[bakso]], lan sanès-sanèsipun supados raosipun langkung ecaéca utawi mantep. ManekaManéka warna jinisipun saos kadosta mayonais, saos tomat, saos tiram, saha sanesipunsanèsipun.
 
<br />
1.435

besutan

Menu navigasi