Naraguna:Wiwik P

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jeruk

Sugeng sonten kanca-kanca. Wonten wekdal menika kula nembé pasinaon babagan nyerat saha besut artikel ing Wikipédia basa Jawa. Menawi badhe tepang kula kanthi jangkep, sumangga wonten parembugan naraguna.


jv-4Naraguna puniki gadhah kawruh paripurna basa Jawi.


id-3Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia tingkat mahir.


en-1This user can contribute with a basic level of English.


ms-1Pengguna ini boleh menyumbang dengan tahap asas dalam Bahasa Melayu.


Wikipédia Menyang Sekolah Ikon.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikipédiaMenyangSekolah ing UNS kelas Penyuntingan.
Panganggo iki lagi utawa pernah dadi mahasiswa ana ing Universitas Sebelas Maret Surakarta