Parembugan Naraguna:Wiwik P

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sugeng rawuh, Wiwik P!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-jajalana, kita ngantu-antu pasumbangé panjenengan ing kawruh ana ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

--HsfBot (rembugan) 20 Maret 2020 20.20 (UTC)


Wekdal emas[besut sumber]

Wikiretirementgoldwatch.png Wekdal Emas
Bintang Wiki "Wekdal Emas" dipunanugerahaken dhumateng para panganggé ingkang sampun nyisihaken wekdalipun ingkang aji kanggé kontribusi wonten ing Wikipedia abasa Jawi. '

--36.72.214.102 16 Juli 2020 07.59 (UTC)

Priksa Pertalan[besut sumber]

Mbak, kula nyuwun tulung supaya anggoné panjenengan mertal artikel dilèrèni dhisik. Artikel-artikelé panjenengan bisaa dipriksa dhisik lan didandani pertalané. Matur nuwun. Wirjadisastra (rembugan) 11 Januari 2021 14.16 (UTC)