Karnivora: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
10 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
Besutané 66.182.115.155 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané CahyoBot
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
c (Besutané 66.182.115.155 (rembugan) dipulihaké ing révisi pungkasan garapané CahyoBot)
Tenger: Pambalèkan
 
'''Karnivora''' iku tembung saka [[basa Latin]] kang tegesé pamangan daging. Kéwan-kéwan kang mangan daging thok iku antarané: [[kucing]], [[asu]] lan [[baya]].
 
== Foto kéwan karnivora ==
63.840

besutan

Menu navigasi