Menyang kontèn

Gendéra Bahrain: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: werna → warna (4)
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau)
(→‎top: éjaan, replaced: werna → warna (4))
}}
 
'''Gendéra [[Bahrain]]''' kapérang saka [[garis]] [[putih]] ing sepertelon [[kiwa]] gendéra, lan liyané kanthi wernawarna [[abang]]. Kalara wernawarna mau bisa uga dipisahake déning lima [[segitelu]] wernawarna putih kan awujud rupa [[graji]].Abang ya iku wernawarna kang tradisional (kuno) [[lempongan Pèrsi]]. Kalima pucuk segitelu ngelambangake cacahé lima pilar [[Islam]]. Désain gendéra iki memper karo wujud anané [[Gendéra Qatar]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan