Menyang kontèn

Powiat Wejherowo: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
}}
 
'''Powiat Wejherowo''' ([[basa Polski]] ''powiat wejherowski'') iku sawijining ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Kutha krajané ya iku [[Wejherowo]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsipropinsi Pomerania]] lan nduwé padunung 179.498 jiwa.
 
{{ProvinsiPropinsi Pomerania}}
 
[[Kategori:Powiat ing provinsipropinsi Pomerania]]
352.737

besutan