Mesfouf

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mesfouf gaya Tunisian

Mesfouf, utawa masfouf ( Arab: مسفوف‎‎ ) minangka panganan Aljazair, Maroko lan Tunisia sing minangka varian couscous kanthi semolina lan mentega utawa minyak zaitun sing digulung kanthi alus. Panganan iki cukup populer ing Maghreb . Biasane kanggo nggunakake mesfouf sajrone wulan suci Ramadhan . Dianakaké ing perayaan tradisional utawa panganan kulawarga.

Mesfouf Aljazair