Megawati Prabowo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Megawati Prabowo (lair ing Kendal, Indonesia, 25 Sèptèmber 1995; umur 22 taun) modhèl , lan penyanyi Indonesia. dhèwèké wis tau manggung freelance ing Orkes Melayu Ken Arok, malah tau manggung ing sawetara panggonan ing Hong Kong.[1]

Nalika miwiti karièr ing Kutha Semarang, Megawati Prabowo wis tau menangaké sawetara bebungah kaya ta Denok Semarang 2012, Finalis saka Puteri Indonesia Jawa tengah 2012, Finalis saka Wajah Pengantin 2013, lan Finalis Lady Mio.[2]

Saka 114 peserta ing kutha Yogyakarta, Megawati Prabowo kasil nggèsèr musuhé nganti bisa mlebu 10 gedhé. Bebarengan karo 9 finalis liyané, Megawati Prabowo wis lulus saka juri ing babagan akting, modeling lan presenting, lan bakal budhal menyang Jakarta kanggo saingan ing SCTV. Kajaba iku, Megawati, Prabowo, 9 finalis saka Yogyakarta liyané Indah Putri Maisel, Sidney Simon Putry, Klama Gustine FK, De Ajenk Purbandini, Slayflin Elisabeth, Dewi Mutiara, Amelia Puspita, Cherry Josie lan Devi Listya Permatasari.[3]

Megawati uga menangaké gelar Miss Celebrity Favorit 2014 ing grand final Miss Celebrity ing balai sarbini Jakarta. Mega dadi mahasiswa hukum ing Universitas Pancasila Jakarta.[4]

Kajaba iku, jeneng unik, Megawati, Prabowo, saiki dadi omongan ramé ing media sosial, mligi ing Twitter lan situs Kaskus amarga iku ngandhut unsur jeneng loro politikus Indonesia, Megawati Soekarnoputri lan Prabowo Subianto.[5]

Rujukan[besut | besut sumber]