Matthew Millar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Matthew Millar
Matthew Millar.tif
Millar main kanggo Central Coast Mariners
Katerangan priangga
Jeneng dawa Matthew Millar
Tanggal lair (1996-08-23) 23 Agustus 1996 (umur 25)
Papan lair Melbourne, Australia
Dhuwur 186 cm (6 ft 1 in)
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
(nyileh soko Newcastle Jets)
Angka 14
Karir nom
2015–2016 Melbourne City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2014 Dandenong Thunder 32 (6)
2015–2016 Melbourne City NPL 21 (2)
2015–2016 Melbourne City 4 (0)
2016–2018 South Melbourne 69 (18)
2018–2019 Central Coast Mariners 24 (1)
2019– Newcastle Jets 24 (4)
2020–Shrewsbury Town (nyileh) 5 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:25, 2 December 2020 (UTC).


Matthew Millar (lair 23 Agustus 1996) yaiku pemain bal-balan profesional Australia sing main dadi Gelandhang kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]