Marlon Fossey

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Marlon Fossey
Katerangan priangga
Jeneng dawa Marlon Joseph Fossey[1]
Tanggal lair (1998-11-09) Novèmber 9, 1998 (umur 22)[2]
Papan lair Los Angeles, California, Amerika Sarekat
Dhuwur 5 ft 10 in (1.79 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
(nyileh soko Fulham)
Angka 18
Karir nom
2009–2020 Fulham
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2020– Fulham 0 (0)
2020–Shrewsbury Town (nyileh) 7 (0)
Tim nasional
Amerika Sarekat U-20

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 19:47, November 3, 2020 (UTC).


Marlon Joseph Fossey (lair 9 November 1998) yaiku pemain bal-balan profesional Amerika Sarekat sing main dadi Bek kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Shrewsbury Town" (PDF). English Football League. p. 64. Dibukak ing 25 September 2020.
  2. a b "Marlon Fossey". www.fulhamfc.com.