Menyang kontèn

Josh Sheehan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Josh Sheehan
Katerangan priangga
Jeneng dawa Joshua Luke Sheehan[1]
Tanggal lair (1995-03-30) 30 Maret 1995 (umur 29)
Papan lair Pembrey, Wales
Dhuwur 1.84 m (6 ft 0 in)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Bolton Wanderers
Angka 8
Karir nom
2005–2014 Swansea City
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2014–2018 Swansea City 0 (0)
2015Yeovil Town (nyileh) 13 (0)
2015–2016Yeovil Town (nyileh) 13 (2)
2016–2017Newport County (nyileh) 20 (5)
2018–2021 Newport County 122 (8)
2021– Bolton Wanderers 0 (0)
Tim nasional
2012–2014 Wales U-19 9 (0)
2014–2016 Wales U-21 12 (0)
2020– Wales 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17:03, 7 June 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 23:33, 27 March 2021 (UTC)

Joshua Luke Sheehan (lair 30 Maret 1995) yaiku pemain bal-balan profesional Wales sing main dadi Gelandhang kanggo Bolton Wanderers.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club list of registered players: As at 19th May 2018" (PDF). English Football League. kc. 12. Dibukak ing 16 June 2018.
  2. Josh Sheehan ing Soccerway. Dijupuk 29 August 2019.