Menyang kontèn

Kieran Sadlier

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kieran Sadlier
Sadlier ing taun 2017
Katerangan priangga
Jeneng dawa Kieran Paul Sadlier[1]
Tanggal lair (1994-09-14) 14 Sèptèmber 1994 (umur 29)[2]
Papan lair Haywards Heath, Inggris
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Rotherham United
Angka 7
Karir nom
Cambridge United
2005–2013 West Ham United
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2015 West Ham United 0 (0)
2015 St Mirren 11 (1)
2015–2016 Peterborough United 0 (0)
2015Halifax Town (nyileh) 8 (0)
2016–2017 Sligo Rovers 49 (15)
2017–2018 Cork City 48 (18)
2018–2020 Doncaster Rovers 47 (14)
2020– Rotherham United 24 (2)
Tim nasional
2010–2012 Republik Irlandia U-17 2 (0)
2012–2013 Republik Irlandia U-18 10 (1)
2014 Republik Irlandia U-21 5 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 19:52, 21 November 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 23:32 24 October 2015 (UTC)

Kieran Paul Sadlier (lair 14 September 1994) yaiku pemain bal-balan profesional Republik Irlandia sing main dadi Gelandhang kanggo Rotherham United.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. "Barclays Premier League: notification of shirt numbers" (PDF). Premier League. kc. 47. Diarsip saka sing asli (PDF) ing 19 August 2014. Dibukak ing 7 March 2015.
  2. "Kieran Sadlier". 11v11. Dibukak ing 1 December 2015.