Menyang kontèn

Ronan Darcy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ronan Darcy
Darcy ing November 2017
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ronan Thomas Darcy[1]
Tanggal lair (2000-11-04) 4 Novèmber 2000 (umur 23)
Papan lair Ormskirk, Inggris
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Bolton Wanderers
Angka 30
Karir nom
2009–2019 Bolton Wanderers
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2018– Bolton Wanderers 28 (1)
2018–2019Skelmersdale United (nyileh) 3 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 05:06, 29 December 2020 (UTC).


Ronan Thomas Darcy (lair 4 November 2000) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Bolton Wanderers.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club list of registered players: As at 18th May 2018: Bolton Wanderers" (PDF). efl.com. kc. 8. Dibukak ing 21 August 2019.